Maqedoni

Rritet numri i protestuesve para Kuvendit, a po realizohet plani sekret për përsëritje të 27 prillit!

Dhjetëra protestues janë duke qëndruar para objektit të Kuvendit dhe është duke u diskutuar për Ligjin për Përdorimin e Gjuhëve. Ata po kërkojnë mosmiratimin e këtij ligji, i cili sipas tyre e cenon identitetin maqedonas. /SHENJA/

To Top