Lexues të rregullt e kanë dërguar këtë fotografi, për të cilën thonë se është bërë në rrugën ku gjendet shtëpia e kryetares së komunës, Teuta Arifi. Fotografia nuk don koment, sepse siç e shihni edhe vetë, në mungesë të parkingjeve, trotuaret janë uzurpuar nga makinat, kurse këmbësorët dhe fëmijët janë të detyruar të ecin në rrugën e paraparë për lëvizjen veturave.

Loading...