Disa mijëra njerëz të pastrehë jetojnë në kasolle prej najloni dhe tenda të cilat i kanë ngritur në një fushë, ku vetëm rruga i ndan nga pjesa urbane e Sao Paulos.

Fotoreporteri i AA-së ka regjistruar imazhe unike në qendrën e qytetit të Sao Bernardos do Campo, në shtetin e Sao Paulos në Brazil, ku jetojnë dy botëra krejtësisht të ndryshme, ku të pastrehët luftojnë së bashku për mbijetesë dhe popullsia urbane me strehim të rehatshëm në rrokaqiej dhe vila.

Loading...