Radio Televizioni i Maqedonisë ndërpret transmetimin e reklamave qeveritare dhe fushatave të financuara nga buxheti i Republikës së Maqedonisë.

Sipas burimeve të agjencisë Meta, punonjësit e RTVM sot pasdite kanë marrë urdhra që mos të transmetohen reklamat e qeverisë në intervale kohore që janë tashmë të parashikuara për të, transmeton TetovaSot.

Ky vendim i RTVM vjen pas deklaratës së Agjencisë mediume audio dhe audiovizuale e publikuar dje, në të cilën informon se mediat që nga 10 nëntor 2015 ka hyrë në fuqi ligji për ndryshimin dhe plotësimin e Kodit Zgjedhor.

Loading...