Rufi Osmani dhe Izet Zeqiri janë paraqitur bashkë në Universitetin e Evropës Juglindore, ku të dy janë ligjërues. Ata kanë lënë gjurmë të pashlyera edhe në politikën shqiptare në Maqedoni, prandaj sot e kësaj dite nuk ndalen kërkesat për rikthimin e tyre, shkruan Gazeta Lajm.

“Njerzit me kredibilitet dhe te dobishem per popullin dot jen gjithmon te shquar ashtu sic dukeni ju profesora te nderuar nderime”, ka komentuar një komentues në Facebook.

Loading...