Sa kushton dashuria?! Dashuria nuk matet dhe asgjë nuk është më e shtrenjtë se dashuria, por jo në të gjitha lidhjet mbretëron kjo ndjenjë, transmeton lajmi.net

Në videot e mëposhtme mund të shihni se ka lidhje të cilat nuk janë të ndërtuara mbi bazën e dashurisë dhe mund të shihni se si këta meshkuj i japin gratë e tyre për para.

Videot janë komentuar shumë dhe janë kritikuar jashtëzakonisht shumë lidhjet të cilat nuk janë të ndërtuara mbi dashuri./Lajmi.net/ 

 

Loading...