Gjatë faljes së namazit të Bajramit një video ka qarkulluar në rrjetet sociale ku nje i ri shikon në xhepin e tij se sa para i ka mbledhur.

Fëmijët në mbarë botën e shfrytëzojnë këtë festë për të mbedhur para dhe dhurata. Djaloshi, gjatë faljes së Namazit, çel xhepin e bluzës dhe shikon sa para i ka tubuar deri më tani. Ngjarja ka ndodhur diku në Arabinë Saudite.

 

Loading...