Disa ditë më parë, përfundoi afati për dorëzimin e kandidaturave, të gjitha partitë politike ishin të detyruara të bëjënë dorëzimin e listave për këshilltarë dhe emrat për të parin e komunës pranë Komisionit shtetror zgjedhor.
Pas zyrtarizimit të kandidatëve, ekipi i LajmTv u mirëprit në komunën e Studenicanit aty ku edhe zhvilloi ntervistë me kryetarin aktual njëherit edhe kandidat për mandatin e dytë, Azem Sadiku, nga rradhët e Partisë Demokratike Shqiptare.

“Aryset se pse qytetarët duhet të më votojnë mua para kandidatëve tjerë janë të shumta. Unë dhe ekipi im e kemi dëshmuar me punë dhe me vepra, pas nesh qëndrojnë investime kapitale e jo fjalw”, tha mes tjerash Sadiku.

Sipas Sadikut me 15 tetor “lufta”, do të zhvillohet mes tij dhe kandidatit të BDI-së, Femi Jonuzi.

Për të parë intervistën e plotë klikoni tek LINKU

Loading...