Në skenë, në koncerte e videoklipe i shohim me fustana solemn, herë – herë me veshje kombëtare, e me grim më të rënduar, por në përditshmëri sigurisht që janë më ndryshe.

Motrat Mustafa, Safetja e Sahidja duken mjaftë moderne në jetën private, madje shfaqen me mjaftë stil.

Siç duken të afërta kur këndojnë, po aq të afërta janë edhe në përditshmëri, madje thonë se nuk ia bëjnë dot pa njëra tjetrën, shkruan “Kosovarja”. Motrat e famshme shpesh dalin për kafe bashkë me bashkëshortët dhe me raste bëjnë edhe ndonjë foto për kujtim.

Siç shihet, Sahidja e Safetja pinë makiato të vogla.

Loading...