Sport

Salihu:Eventi në Ferizaj, ngjarje e madhe, do ta mbështesim

22196463_1873848279297018_4137342920306100499_n-2790x1590_c

Njëri prej atyre që ka shpreh interesim që të ndihmoj evenimentin humanitar që do të zhvillohet më 29.12.2017 në Ferizaj është edhe trajneri i reprezentacionit të Maqedonisë në boks, Faton Salihu, i cili promotorit Avdyl Salihu, (njëherësh nip i tij), i ka dhënë përkrahje maksimale.

“Ky aktivitet është humanitar dhe e dimë se një pjesë do të shkoj për qëllime humanitare, andaj me dëshirë iu përgjigja ftesës për ta mbështetur dhe do bëj qmos që në Ferizaj të sjelli shumë boksier me emra nga rajoni, ndër ta edhe bokserët e mi të KB Çair. Ferizaji ka publik të jashtëzakonshme dhe këtë e di sepse kam boksuar shumë herë në ringun e këtij qyteti dhe me dëshirë dua të rikthehem në këtë vend me një event të tillë. Apeloj edhe klubet tjera të kontribuojnë ne ketë ngjarje të madhe”, tha Salihu.

Ndryshe, ai shton se i përcjell garat e ICF dhe se njihet shumë mirë edhe me organizatorin Mustaf Kicaj, i cili sipas tij është një humanist dhe sportist i vërtet

To Top