Edhe pse një zyrtar i BDI-së i demantoi strukturat e sigurisë në Bruksel, për ndikimin rus në VMRO, këto ditë pritet të organizohet një iftar madhështor nga Sasho Mijalkov për bashkëpuntorët e tij shqiptarë. Interesimi për pjesëmarrje është shumë i madh./n.m.

(Autogoli është rubrikë për humor dhe satirë politike)