Jennifer Lopez do të mbahet mend shumë gjatë për format e trupit të saj me të cilat u karakterizua gjatë tërë karrierës së saj.

49 vjeç por J. Lo mbetet një nga gratë model për shumë të tjera për fizikun e saj muskuloz e të bonifikuar.

Këngëtarja ndau disa nga ‘sekretet’ për një trup të mirë ku rreshtoi disa nga shprehitë e saj.

Ajo nuk pi kafeinë as alkool dhe bën gjumë të bollshëm.
Këto ishin disa nga përgjigjet e saj kur u pyet se si arriti t’i ketë këto linja edhe në këtë moshë.

 

Loading...