Opinione

“Sela do të bie në gropën që po ua hapë të tjerëve”

fejzulla-569x330

Nuk i ka hije një lideri si Zijadin Sela të tentoj ta “shkrijë” një parti politke me ndihmen e nënkryetarit të saj kur dihet se marrëveshjen për “Aleancën pēr shqiptarët” e ka nënshkruajtur me liderët e partive, të mos e respektosh një marrëveshje dhe të tentosh ta shkatërrosh ate me metoda të ulta të këtij lloji është një veprim teje jodemokratik, e akuzonte Menduh Thaçin për despotizëm por tani vet po bëhet edhe më despot, në gropën që po ua hap të tjerëve mund të bie vetë një ditë.

(Fejzulla Arifi, activist i RDK-së së Vesel Memedit)

 

To Top