Maqedonia eshte shtet sekular dhe nuk duhet te kthehemi ne te kaluare. Keshtu eshte shprehu kreu i ASH-se kur eshte pyetur per qendrimin e tij rreth spekulimeve per emrin e ri te shtetit “Republika Ilindenska Maqedonia”. Megjithate, qendrimin e partise, Sela ka thene se do ta shpalos pas konsultave brenda subjektit te tij. /Lajmpress

Loading...