I ftuar në emisionin e Jeta Xharres me 25 maj të këtij viti ishte lideri i Lr-PDSH-së, Ziadin Sela ku shpjegoi ngjarjen tronditëse që ndodhi në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë në të cilën ishte më i prekuri i dhunës së shkaktuar në hapsirat parlamentare.

Në emision Sela ka rrëfyer detajisht ndjesitë dhe momentin e hyrjes së turmës në Kuvend.

Ai thekson se ishte i vetëdijshem kur i’u është drejtuar turmës e cila e kërkonte atë dhe më tej nuk mban mend.

Në vazhdim mund ta ndiqni videon.

Loading...