Vetëdijesimi ka filluar. Është shumë e vërtetë se shpesh partitë e mëdhaja s’kanë kalkuluar me kandidatin, atë që e kanë kandiduar ka fituar. Shprehet kështu në emisionin “Agora” Imer Selmani, ish kryetar i Komunës së Sarajit dhe ish ministër.

Sipas tij, qytetarët janë ngopur me kandidatë jo cilësor.

“Koha është të reflektohet dhe mendoj se kësaj here kandidatët cilësor do të grumbullojnë shumë vota rreth vetes”, veçoi Selmani./LajmTV/

Loading...