Nenad Radosavljeviq asambleist në Komunën e Leposaviqit njëherit drejtor i televizionit TV Mir ka thënë se perspektiva e serbëve të veriut është bashkimi me Serbinë.

“Ne nuk jemi të sigurtë për çdo situatë që është krijuar në Kosovë. Serbët janë lënē pa vende pune. Përkundër faktit se OSBE-ja thotë se në Kosovë ka punuar mirë, fakti është që nuk kanë punuar mirë”, ka thënë ai, përcjellë Klan Kosova.

Këto komente ai i bëri në konferencën “Bashkëpunimi mes komunave” që po mbahet në Mitrovicë ku po marrin pjesë kryetar komunash shqiptare, serbe dhe ambasadorë.