Fqinji në Mitrovden me një pushkë gjuetie qëlloi një nënë dhe të bijën e saj dhe pastaj bëri vetëvrasje, informon Blici serb.

Vrasja e rëndë ndodhi në fshatin Bujkovac pranë banjos Vranjska.

Para ngjarjes tragjike fqinjët rreth 11:00 patën një grindje të rëndë, pas së cilës vrasësi sundoi me pushkë gjuetie.

Loading...