Presidenti serb, Aleksander Vuçiq ka dalë me një konferencë të jashtëzakonshme për media, ku ka dhënë një super lajm gjithashtu të jashtëzakonshëm.

Bëhet fjalë për raportimet e ditët së sotit që krejt kanë thonë, madje edhe presidenti e Kadri Veseli se Policia e Kosovës saktësisht Njësia Speciale ROSU, të cilët kishe e kanë arrestu Marko Gjuriq, kryetarin imagjinar të Serbisë për Kosovë e Metohi.

Sipas Aleksandër Vuqiq, Policia e Kosovës ka arrestuar gabimisht në fakt Osman Azemin, aktorin e ekipit të Stupcave që janë tepër të njohur.

“Më vjen shumë keq për Policinë e Kosovës të cilët kanë menduar se në fakt e kanë arrestuar aktorin e tyre sepse ai ka qenë duke e bërë një skeç humoristik për Gjuriqin dhe e ka luajtur rolin e tij”, ka thënë Vuciq.

Në anën tjetër Policia e Kosovës pritet që të mos reagojë rreth këtij skandali.

Loading...