Rajon-Botë

Serwer tregon çfarë do të kërkojë Vuçiq nga SHBA’ja

Daniel Serwer, profesori universitar dhe njohësi i mirë i zhvillimeve në Ballkan ka komentuar vizitën e presidentit serb Aleksandër Vuçiq në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.
Serwer thotë se kjo vizitë e Vuçiq do të ndihmojë për të vendosur marrëdhënie më të mira dhe më direkte mes Serbisë e SHBA-ve.
“Besoj se Vuçiq do të kërkojë gjithashtu mbështetje për ambiciet e Serbisë që të anëtarësohet në Bashkimin Europian”, tha Serwer për Tanjug.
Vuçiq në këtë vizitë të tij në Amerikë do të ketë takim me zëvendëspresidentin amerikan, Mike Pence.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top