Maqedoni

Sh.Q AKSI-Karshiakë organizon iftar në Studeniçan (FOTO)

19225751_1374128022664404_743128578378738464_n

Nën moton “Ramazani shpresë për ndryshim”, Shoqata qytetare për Arsim, Kulturë, Sport dhe Ekologji (AKSI) -Karshiakë në bashkëpunim me Komunën Sulltangazi dhe Federatën Botërore të organizatave Ballkanike nga Stambolli më datë 18.06.2017 (e diel) organizoi iftar madhështor në Studeniçan, përcjell Lajmpress.com

Në këtë iftar morrën pjesë shumë personalitete të njohura dhe qytetarë nga Karshiaka e Shkupit dhe rrethina, si dhe këtë eveniment e nderuan me pjesmarjen e tyre edhe përfaqësues nga këto organizata nga Republika e Turqisë, të cilët u mirëpriten nga banorët e kësaj ane.19060104_1374128019331071_4052474420569825060_n

19275265_1374127352664471_5333665646415083026_n

19225751_1374128022664404_743128578378738464_n

 

 

 

To Top