Marsi nis n’Kosovë Show me brezat e rinj të familjes Jashari.
Mysafirë të kësaj jave të Shpëtim Deskut janë Shaban, Hamëz e Adem Jashari. Ata kanë trashëguar emrat e heronjve, Shaban, Hamëz e Adem Jashari.
Intervista është zhvilluar në kullën e Rifat Jasharit.
Të rinjtë e familjes Jashari kanë treguar për rëndësinë e emrave që mbajnë. Folën edhe për ambicien dhe planet për të ardhmen.
Në fund, ata treguan se kanë trashëguar edhe këngën nga paraardhësit.

Loading...