Maqedoni

Shaqiri: Ministrat e BDI-së po i avancojnë kuadrot e VMRO-së

Xhezair Shaqiri Komandant Hoxha LajmTV

 

Xhezair Shaqiri i njohur si Komandant Hoha, thotë se BDI ende po funksionon si degë e VMRO-së. Sipas tij, në ministritë që udhëhiqen nga BDI, kuadrot e VMRO-së ende kanë status të posaçëm, shkruan Gazeta Lajm.

“A është BDI degë e VMRO-së dhe hasëm i shqiptarëve? Interesohuni në ministritë që udhëhiqen nga BDI se si avancohen kuadrot e  VMRO-së”, ka shkruar Shaqiri në facebook, pa përmendur ndonjë rast konkret.

To Top