Një ndërtesë e lartë është shembur në Stamboll të Turqisë.

Kjo pas rrebesheve të pandërprera të shiut që kanë rënë atje, shkruan BBC, përcjell Klan Kosova.

Reshjet kanë bërë që të rrëshqas dheu në një zonë ndërtimi, e më pas edhe të shembet ndërtesa katërkatëshe.

Ekipet e shpëtimit janë angazhuar që të evakuojnë banorët nga ndërtesa ku dhe ia kanë dalë, për çka nuk ka pësuar askush.

Loading...