Shënohet 7 vjetori i vdekjes së Harun Aliu – Kushtrimit (VIDEO)

Familjarë, shokë të ndryshëm dhe bashkëveprimtarë nga katër anët e trojeve shqiptare janë drejtuar sot drejt varrit të Harun Aliut, i njohur në opinion me nofkën Komandant Kushtrimi për të bërë homazhe dhe për ta kujtuar veprimtarinë e tij të bujshme kombëtare. LAJM TV ju sjellë momente nga ngjarja që u organizua për hir të Kushtrimit.

Loading...