Kuriozitete

Shihni transformimin e saj pas grimit (Video)

Kjo grua që shfaqet në video quhet Janne, ajo vuan nga  sindroma Klippel-Trenaunay  (ose KTS), është një çrregullim i rrallë kongjenital. Kjo sëmundje shfaqet në formë njollash, të cilat me kalimin e kohës ata sa vijnë dhe zmadhohen.

Por në këtë rast po flasim për fuqinë që ka grimi për të transformuar pamjen e njeriut. videoja më poshtë shfaq 40 vjeçaren,  e cila është prekur nga KTS në pjesën e fytyrës. Shikojeni si duket ajo pas make up.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top