Një video mjaft interesante shihet në internet, ku disa zjarrfikës shihen duke bërë disa ushtrime mjaft efikase.

Disa zjarrfikës shihet duke bërë disa ushtrime mjaft efikase. Duke filluar nga vrapimi, montimi i gypave të ujit dhe tërheqja e tyre, e deri te ngjitja me shkallë nga kati në katin tjetër, këto ushtrime duket se e bëjnë një zjarrfikës mjaft efikas në punën e tyre, përcjell lajmi.net.

Video është komentuar jashtëzakonisht shumë, sidomos mënyra se si arrijnë të ngjiten me kaq shpejtësi me shkallë nga kati në kat.

Për më shumë shikojeni videon dhe shikoni aftësitë e tyre të jashtëzakonshme. /Lajmi.net/ 

Loading...