Video është bërë për pak minuta hit në rrjetet sociale.
Një shqiptar nuk është përmbajtur më, pas fitores së Zvicrës ndaj Serbisë, ditën e premte.

Shqiptari shihet se si ka hipur mbi makinën e disa gocave serbe dhe ka dhuruar disa skena të pa kontrolluar.

Festa e ekzaltuar e shqiptarëve, ka ardhur akoma më shumë edhe pas festimeve që Xhaka dhe Shaqiri, bënë me shqiponjën dykrenore, pas golave që shënuan për të përmbysur Serbinë.

Video është bërë për pak minuta hit në rrjetet sociale.

Shqiptari mbi makinen e gocave serbe on Vidnews.

Loading...