Maqedoni
11/12/2015 17:59:01

Shikoni si i ka likuiduar UDBA kundërshtarët e sistemit (Video)

udba

Ky dokumentar i përgatitur nga Dojçe Vele në gjuhën  kroate, tregon se me cilat metoda është shërbyer UDBA jugosllave për të likuiduar personat e papërshtatshëm për sistemin jugosllav. Në dokumentar janë përfshirë storie për likuidimin e disidentëve kroatë, mirëpo aty vërehen ngjashmëri të shumta me metodat që u përdorën për likudimin e Komandant Telit, Harun Aliut dhe shumë osh pjesëtarëve tjerë të UÇK-së.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Uc_jCwsZWvI&w=854&h=480]
To Top