Kuriozitete

Shiqoni aventurat e kecit të bezdisshëm (VIDEO)

Një organizatë nga Shtetet e Bashkuara, që merret me mbrojtjen e kafshëve të fermës, ka publikuar videon ku shihet një kec i vogël problematik.

Kafsha e quajtur Ansel është shumë simpatike, por edhe shumë e bezdisshme.

Prej se është adoptuar, keci ka filluar të bëjë rrëmujë, duke rrëzuar gjëra dhe ngacmuar kafshët tjera.

Të gjitha këto lojëra, përfshirë edhe momentet kur Ansel e rrezikon vetën, janë plasuar në një video në Facebook.

Meqenëse aventurat e kecit janë shumë inte

resante, ky filmim është parë afro katër milion herë.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top