Nga pjesëmarrja në Festivalin “Oda Dibrane”, që u mbajt në Peshkopi të Shqipërisë, Shoqata kultuor-artistike në Saraji i Shkupit “Shqiponja”, arriti t’i merrë dy cmime të vlefshme artistike:

1. Çmimi për valle më të mir

dhe

2. Çmimi për interpretim me kavalla

Loading...