Partia e forcave Demokratike Rome sonte në kongresin e jashtëzakonshëm ka shkakruar kryetarin Shaban Saliu, dhe si udhëheqës të ri kanë zgjedhur Sejfo Kadri..

Kadri më 29 gusht akuzoi Saliun, i cili është ish drejtor i Drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpëtim, se ai kishte abuzuar për tu pasurar personalisht.

Pastaj ata akuzuan Shaban Saliun për sjellje diktatoriale në parti dhe njoftuan një kongres, i cili nuk do të organizohej privatisht nga Saliu, dhe se do të vendoset për të ardhmen e partisë.

Read more: http://www.tetova1.com/2017/09/23/shkarkohet-lideri-nje-partie-ne-maqedoni/#ixzz4tb7Yko2x

Loading...