Ajo është e njohur se di të transfermojë shumë nga klientët e saj

Me disa seanca ka bërë mrekullinë, ku ka quar në këmbë edhe të paralizuar.

Është kjo Qendra e Dobësimit, Shkenda Dubova, e cila për hir të klientëve të saj ka bërë një gjë që ndoshta pronarët e shumë firmave të tilla nuk e bëjnë.

Këngëtarja, ka zgjedhur që të shtojë më shumë peshë së është e nevojshme dhe e ka bërë këtë duke shtuar 77 kg. E pas disa seancave ajo humbet 13 kg duke u kthyer në 64 kg.

Siç thotë ajo, e bëri më shumë për të treguar se edhe ajo mund të humbet dhe shtojë peshë sa herë të dojë dhe deshi që për disa momente të hyjë në lëkurën e klientëve të saj.

Për më shumë shikojeni videon dhe mund ta kuptoni se çfarë ka bërë Shkenda dhe sa kg i ka humbur gjatë këtyre seancave që vet këngëtarja i ka bërë. /GazetaExpress/

 

Loading...