Shkëndija do të mbetet pa mbrojtësin kroat Ivan Çelikovic. Sipas informacioneve tona, drejtues të kampionit vjeshtor në Ligën e parë nuk planifikojnë në shërbimet e Çelikovicit dhe pritet ta lënë të lirë atë.

Të njëjtat informacione për Lajm pohojnë se Çelikovic tashmë gjendet në Kroaci.

Ditë më parë është përfolur që edhe me Vujcic dhe Abdurrahimin nuk do të vazhdohen kontratat./lajm

Loading...