Shkëndija e Tetovës me avion çarter është nisur për Norvegji, respektivisht nga Shkupi për në Trondheim, ku të enjten do të zhvillojë ndeshjen e parë të play-off kundër Rosenbrogut.

Atmosfera është shumë e mirë, edhe përkundër mungesës së mbrojtësit Egzon Bejtullai, I cii ka tre kartonë të verdhë. Kjo është hera e tretë që Shkëndija luan në play-off të LE-së. Tani e treta e vërteta, pasi dy herët e fundit janë eliminuar nga Gent dhe Milan, dhe ja rasti kundër Rosenborgut të dëshmojnë se përse janë më të mirët në Maqedoni.