Në teatrin e Kumanoves u shfaq premiera e shfaqjes”Shkërdhata me kapelë”, ne bashkeprodukcion te teatrit “Ultra ” dhe drama shqipe-Kumanove
e finansuar nga ministria e kultures e R.Maqedonise.
Ne rolin kryesor edhe kesaj here u paraqit aktori i mirënjohur nga teatri i Shkupit Ylber Murtezi si dhe Aleksandra Peshevska,Asdren Selimi,Shkelqim Islami dhe Sanja Ruseska.
Vlen te theksohet se ky eshte projekt multinacional ku flitej ne gjuhen shqipe dhe maqedone.

image-0-02-05-64483b61f04f474de417669f4bf0fff979f09606dbf149a6e1f500cfc295fa78-V
Regjisor i ketij projekti eshte aktori dhe regjisori kumanovar Qazmedin Nuredini.
Publiku me duartrokitje frenetike e priti kete premierë.
Ky projekt do te jetë edhe pjese e festivalit me te madh teatror ne Maqedoni “Vojdan Cernodriski”

Loading...