Gjatë 24 orëve të fundit në qytetin e Shkupit nga ana e policisë rrugore janë kryer gjithsej 12 aksidente komunikacioni.

Me dëme materiale janë gjashtë aksidente dhe gjashtë janë të lënduar, ku lëndim trupor kanë marrë dy shofer të automjeteve dhe një shofer motobiçiklete, tre bashkëudhëtar dhe tre këmbësor.

Gjatë ditës së sotme nuk ka të paralajmëruar ndonjë aksident komunikacioni.

Loading...