Një rast i pakëndshëm i ka ndodhur 34 vjeçares S.J. në vendin e punës. Deri sa ka qenë në punë në zyrën e saj, ka arritur bashkëshortja e kolegut të saj dhe e ka sulmuar fizikisht, transmeton Gazeta Lajm.
Rasti ka ndodhur ditën e mërkurë, kurse S.J. rastin e ka paraqitur në polici.

“Më datë 24.10.2018 në ora 15 në Stacionin policor Qendër, S.J. (34) nga Shkupi ka denoncuar se të njëjtën ditë deri sa ka qenë në vendin e punës, fizikisht është sulmuar nga M.B.J., bashkëshorte e kolegut të saj. Po ndërmerren masa për ndriçimin e rastit”, njoftoi policia. от

Loading...