Kjo fotografi që po shihni është dërguar nga një pacient, i cili ka qenë në të njëjtën kohë kur ka ndodhur ky skandal në Spitalin Klinik “Nënë Tereza” në Shkup në repartin e urgjencës.
Pacienti i sëmurë, i shtrirë në gjendje të rëndë, motra medicinale e cila flet në telefon dhe nuk i bën fare përshtypje situata përreth!/PaCensurë

Loading...