Shkupjania mashtrohet dhe vidhet nga një fallxhore

Një grua nga Shkupi me qëllim që të njihet me fatin dhe ta largoje të keqen është mashtruar nga një fallxhore, transmeton Almakos.

Një kalimtare e rastit i ka thënë se iu është bërë diçka keq dhe ia ka marr arin për ta dërguar në kishë.

Ashtu si informuan nga MPB-ja, dje V.S.(29) ka lajmëruar se ditën e njëjtë në ora 12.40 është mashtruar nga ana e një gruaje të panjohur.

Pasi që personi ka ardhur në oborrin e saj me qëllim që t`i shes rroba femrash, ka nisur që t`i flas edhe për jetën me V.S. se dikush i ka bërë punë të këqija dhe nëse dëshiron mund t`i largoje.

Pasi që viktima nga shtëpia ka marr stoli të ndryshme ari, e panjohura i ka vendosur në një tabaka me ujë dhe pastaj i ka thënë se arin duhet që ta dërgoje në Kishë dhe pastaj do t`ia ktheje.

Gruaja e panjohur e ka marr arin, e ka lëshuar vendin e ngjarjes dhe nuk është kthyer më.

Nga policia janë duke ndërmarr masa për zbardhjen e rastit.

Loading...