Një shofer i guximshëm nuk pranoi të lihej i mbytur në mes të një rrëshqitjeje të dheut, me sa duket për shkak të shirave të mëdha, kështu që ai u përball me natyrën për të vazhduar udhëtimin e tij.

Megjithëse nuk përcakton vendin ku u regjistrua ngjarja, kanali SarahTv në Facebook tregon në detaje momentin tronditës në të cilin automjeti i rëndë përpiqet të kalojë, në më shumë se një përpjekje, nga një rrugë e ngushtë.

Në një sulm të parë, autobusi mezi arrin të arrijë mbi gropën e tokës të formuar nga rrëshqitja e dheut. Para detyrës së vështirë, shoferi vendos të tërhiqet për të marrë më shumë vrull dhe arrin të kalojë në rrugën e ngushtë.

Megjithatë, siç mund ta shohim në video, autobusi është i bllokuar dhe me një nga gomat e tij në buzë të greminës. Pak nga pak, automjeti kalon rrezikshëm përpara ankthit të dëshmitarëve.

Në një sfidë mes jetës apo vdekjes, shoferi merr përsipër dhe përshpejton e për fat të mirë, arrin të dalë nga rruga e ngushtë.

 

Loading...