Në varrezat e Tetovës ka filluar ceremonia mortore e nënës dhe katër fëmijëve që humbën jetën ne tragjedine e djeshme në Tetovë. Kanë ardhur edhe shokët e kater fëmijëve që kanë sjellur lule te varri i bashkemoshatarve të tyre.

Loading...