Një ngjarje mjaft e rëndë ka shokuar zonën e Villarikës në Itali, ku policia ka bërë të mundur arrestimin e një tutori o cili shfrytëzonte për prostitucion një minorene shqiptare. 18 vjeçarja shqiptare e cila kishte disa muaj që kishte mbërritur në Itali, është detyruar nga miku i saj dhe bashkëpunëtori i tij që të prostituojë në rrugë.

Policia italiane e cila kishte ndjekur rastin që nga fillimi ka bërë të mundur arrestimin e dy tutorëve si dhe rikthimin në normalitet të 18 vjeçares shqiptare, e cila tashmë ndodhet në një qendër rehabilitimi dhe më pas do të rikthehet pranë familjes së saj në Shqipëri

Loading...