Në Indi nuk janë të rralla konfliktet në baza fetare, mirëpo kjo fotografi që po qarkullon në internet dëshmon për një tolerancë shembullore. Në këtë fotografi është ushtari Indian musliman falë namazin, ushtari Indian jomusliman kujdeset për çdo rast. Fotografia po shpërndahet dhe po pëlqehet gjithandej. Edhe ju me një shpërndarje mund të përçoni te miqt tuaj se forcat e tolerancës ende janë të fuqishme në mbarë botën.

Loading...