Maqedoni

Shpërthejnë komentet: Koxias tregon si të forcohet boshti Beograd-Shkup-Athinë, Osmani shkruan?!

 

Zëvendës kryeministri për çështje evropiane, Bujar Osmani, publikoi në tuiter de dëshiron një smartfon modern sikurse kolegu i tij grek, Nikoa Koxias. Osmani thotë se telefon i ri i nevojitet që të mos ketë nevojë që shënimet nga takimi i tyre i ardhshëm t’i shënojë në notes të thjeshtë, shkruan reporter.mk. në atë mënyrë, sipas Osmanit, do të afroheshin vlerat dhe standardet evropiane, transmeton Gazeta Lajm.

Ky poteg i Osmanit nga disa maqedonas është përcjellë me nënçmim, e te disa ka shkaktuar komente negative. Kurse komentuesit shqiptarë e kanë thumbuar Osmanin duke vlerësuar se Koxias po ia tregon hapat që duhet t’i zbatojë Ali Ahmeti dhe BDI për forcimin e boshtit Athinë-Shkup-Beograd.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top