Marrëveshja e fundit kulturore e Shqipërisë me Francën është nënshkruar në vitin 1988

Ministrja e Kultures, Mirela Kumbaro po zhvillon një vizitë pune në Paris, ku ka patur takime me homologen franceze dhe personalitete të artit e kulturës franceze. Të hënën, ministret Mirela Kumbaro dhe Audrey Azoulay nënshkruan marrëveshjen e bashkëpunimit kulturor mes Ministrisë së Kulturës së Shqipërisë dhe Ministrisë së Kulturës e Komunikimit të Francës.
Marrëveshja e fundit kulturore e Shqipërisë me Francën është nënshkruar në vitin 1988./KultPlus.com

Loading...