Policia e Kosovës (PK), publikon këtë informacionzyrtar me qëllim të informimit të opinionit publik, se sot me datën 31.03.2018 rreth orës 11:20 përkohësisht është mbyllur Pika Kufitare nëPKKVërmicë–VKK Morinë nga Autoritet e Shqipërisë,transmeton albeu.com.

“Ndalimi i qarkullimit nga autoritetet e Shqipërisë, sipas tyre është bërë për arsye të protestës që po mbahet nga qytetarët në afërsi të tunelit tëKalimashit, dhe në pa mundësi për të lëvizur automjetet dhe për shkaqe të sigurisë së qytetarëve nuk po lejohet qarkullimi-hyrja e mjeteve në Republikën e Shqipërisë deri në një vendim tjetër.” thuhet në komunikatën e policisë.

Loading...