​Një fotograf nga Kalifornia, Nick St. Oegger, ka realizuar një set fotosh në Shqipëri në pjesë të ndryshme të territorit të saj. Konkluzioni i fotografit nga Kalifornia është se : “ Shqipëria nuk është një vend për ëndërra”.

Sipas tij Shqipëria është një vend i lënë në harresë dhe se akoma nuk e ka marrë veten nga 50 vitet e komunizmit. (Lexo.al)

TEMAT:

Loading...