Shqiponja dykrenore fjalë e vitit në Zvicër… Xhaka dhe Shaqiri kanë dominuar debatet në tryezat e zviceranëve.
Kur shqiptarët janë të lirë kulminojnë në sport, shkencë, luftë dhe paqe.
Gjatë historisë shqiptarët kanë dhënë vezirë, sulltanë, papa, gjeneralë, kryeministra, guvernatorë dhe nobelista.
Liria është edhe më e shtrenjtë se jeta….. Le të shpresojmë liri për gjithë shqiptarët padrejtësisht të burgosur në Maqedoni…./A.I.

Loading...