Rajon-Botë

Shqiptarët e Italisë në zi, humb luftën me tumorin Hoxha 16 vjeçar

djaloshi

 

Një tumor agresiv ia ka marrë jetën një djali 16 vjeç në Itali. Adoleshenti që ka ndërruar jetë quhet Mateo Hoxha, nxënës i Liceo Levi në Montebellunaç Ai u shua në një moshë të njomë, edhe pse kishte shumë kura në fakt ndaj tij në spitalin e tumorit në Milano.

Djali ishte diagnostikuar me tumor që në muajin prill, por se kishte mbajtur shpresat zgjuar dhe se nuk e kishte humbur asnjëherë besimin. Ai jetonte së bashku me familjen e tij në Montebelluna. Shokët janë shprehur se ishte djalë shumë social dhe mësonte me zell në shkollë.

To Top